Byggtjänster

Nybyggnad

Vi erbjuder nybyggnad i lösvirkes format, både när det gäller trä- och stenhus. Vi bygger det antingen efter de handlingar som du själv levererar eller så hjälper vi dig med hela alternativt delar av projekteringen. Eller så har ni hittat en byggsats men ingen som kan montera den, då löser vi såklart även det åt er!

Ombyggnad

Vi har stor erfarenhet av lokalanpassning samt mindre och större ombyggnad av villor. Vill du t.ex bli av med en bärande innervägg eller öppna upp fasaden för ett större glasparti. Med hjälp av den kompetens, erfarenhet och utbildning som finns inom vårt företag så kan du alltid känna dig trygg!

Tillbyggnad

Har familjen fått tillökning? Flytta inte familjen, flytta väggarna! Vi utför tillbyggnad på totalentreprenad eller delad entreprenad, helt enligt era önskemål.

Renovering

Börjar ditt tak, kök, badrum eller någon annan del av huset sjunga på sista versen. Hör då av dig till oss och berätta om era önskemål så kan vi hjälpa er att få ordning på det.

Fönsterbyte

Fönsterna är en viktig del av husets klimatskydd och anledningen till att man kan vilja byta ut sina befintliga kan vara många. Är de bara för gamla och börjar bli dåliga eller orkar du inte måla dem vart och vartannat år? Eller så kanske ljud- och värmeisoleringsförmågan inte är tillfredsställande? Vi hjälper er med allt från måttning och beställning till leverans, montage och återställning. Vi arbetar med de flesta större fabrikanter.