Om oss

Vår erfarenhet – din trygghet

Företaget drivs av Tomas och Sofie med grundades redan 1978 av Göran Christensson. Nu äör det den yngre generationen som för den stolta familjetraditionen vidare. Idag utgår vi från Vellinge men arbetar i hela Skåne, vi har valt att behålla namnet Byggtjänst i Veberöd AB eftersom det talar om vår historia och var våra rötter kommer ifrån.

Vår slogan ”din ledstjärna på bygget” beskriver vår verksamhet och våra värderingar mycket bra. Vi är en byggpartner som leder våra kunder till de bästa lösningarna, som vi tar fram genom mångårig erfarenhet och hög kompetens. Ofta har vi också rollen som totalentreprenör, där vi samordnar ett projekt och samarbetar med vårt nätverk av duktiga underentreprenörer.
Även här är vi en ledstjärna, vi vet vad som krävs för ett lyckat slutresultat och sätter stor vikt vid att föregå med gott exempel.

En partner från start till mål

Med våra cirka 10 medarbetare är Byggtjänst i Veberöd ett personligt byggföretag, med en väldigt bred kunskap. Inom arkitektområdet har vi kompetensen att ta fram ritningar och konstruktionshandlingar. Vi kan även besvara frågor kring detaljplaner och ta fram de handlingar som behövs i samband med ett bygglov.

Vi kommer gärna in tidigt i ett projekt och lyssnar på vad du som kund har för tankar och idéer. För att förverkliga dessa erbjuder vi flertalet tjänster inom inredning, allt från rådgivning till kompletta inredningsförslag. Som kund kan du alltid känna dig trygg med att vi använder all vår erfarenhet för att du ska bli nöjd och tillsammans med våra duktiga hantverkare är vi din partner från start till mål.

Byggtjänst i Veberöd utför allt inom nybyggnad, ombyggnad, tillbyggnad, inredning och renovering.

Vi innehar F-skatt och är medlemmar i Sveriges Byggindustrier.
​​​​​​​

Arbetsmiljö

Något som de flesta inte känner till är att, du som beställare, är ansvarig för arbetsmiljön på arbetsplatsen om inte annat avtalats.

Vi på Byggtjänst i Veberöd AB innehar Certifiering för att agera byggarbetsmiljösamordnare och kan därför, vid behov, upprätta en korrekt och godkänd arbetsmiljöplan. Om du känner dig osäker när det gäller ansvarsbiten så tala om det så kan vi hjälpa er med dessa frågor.
​​​​​​​
Som medlem i Byggföretagen (tidigare Sveriges Byggindustrier) främjar vi en sund konkurrens och är anslutna till Byggnads med kollektivavtal.

Kontaktuppgifter


Byggtjänst i Veberöd AB
Terminalgatan 19 D
235 39 Vellinge

Mobil: 040-644 95 20
Mail: info@bygg-tjanst.se

Samarbetspartners