Byggtjänst i Veberöd AB

Vi hjälper dig med allt från ritningsunderlag till ny-, renovering- och ombyggnad

DIN LEDSTJÄRNA PÅ BYGGETT

Om oss

Byggtjänst i Veberöd AB är en etablerad byggfirma som kan hjälpa dig med det mesta inom byggbranschen från ritningsunderlag till ny-, renovering- och ombyggnad. Till mitt förfogande har jag några riktigt duktiga yrkesarbetare och tillsammans hoppas vi kunna hjälpa er med att bygga er dröm!

Vi innehar F-skatt och är medlemmar i Sveriges Byggindustrier.

Historia

Företaget startades redan 1978 av min svärfar Göran Christensson, då som enskild firma. Göran arbetade hårt under många år och byggde bl.a en hel del prefab-hus som t.ex Andrens trähus, Trivselhus och Willa nordic. Idag drivs företaget av mig, Tomas Lynnér. Jag började själv att arbeta på företaget 2004 efter gymnasiet. För att sedan, mellan 2005 och 2008 utbilda mig till byggnadsingenjör vid Chalmers tekniska högskola i Göteborg. När utbildningen var över återgick jag till min tjänst hos Göran.
​​​​​​​
2011 startade vi, med anledning av framtida ägarbyte, upp det aktiebolag i vilket företagets dagliga verksamhet bedrivits sedan dess.

Arbetsmiljö

Något som de flesta inte känner till är att, du som beställare, är ansvarig för arbetsmiljön på arbetsplatsen om inte annat avtalats.

Vi på Byggtjänst i Veberöd AB innehar Certifiering för att agera byggarbetsmiljösamordnare och kan därför, vid behov, upprätta en korrekt och godkänd arbetsmiljöplan. Om du känner dig osäker när det gäller ansvarsbiten så tala om det så kan vi hjälpa er med dessa frågor.
​​​​​​​
Som medlem i Byggföretagen (tidigare Sveriges Byggindustrier) främjar vi en sund konkurrens och är anslutna till Byggnads med kollektivavtal.

Kontaktuppgifter


Byggtjänst i Veberöd AB
Hissvägen 7
247 64 Veberöd

Mobil: 0721-82 82 67
Mail: tomas@bygg-tjanst.se

Samarbetspartners

Autensius plåtslageri AB
Caanel
J Bengtssons Elservice AB
Wickmans rör AB
Johanssons Värmeservice AB
St:knuts måleri
Stoby Måleri
LH-smide AB